Rållia Byggnads AB

Snickare för nybyggnation & renovering!

Rållia Byggnads AB utför nybyggnationer, ombyggnader och renoveringar med målet att varje byggprojekt skall vara så effektivt och tryggt som möjligt.

Vad ni än behöver hjälp med – nybyggnation, tillbyggnad eller ombyggnad – är det självklart att ni ska höra av er till oss.

Tjänster

Totalentrepenad
Rållia Byggnads AB tar gärna hand om din totalentrepenad när det gäller husbyggnation, utbyggnad, flerfamiljhus, industrifastighet eller kontor.
Markarbete
Vi hjälper till att anlägga din trädgård. T.ex. med att bygga murar, trappor, stenpartier, gångar och stensättning.
Kök
Går ni i kökstankar. Vi river ut det gamla köket och monterar in ditt nya helt efter era önskemål.
Bad, kakel & klinker
Rållia Byggnads AB utför badrumsrenovering enligt gällande våtrumskrav på material och tätskikt. Våra hantverkare är dessutom specialister på stensättning, kakel och klinkerarbete!
Tillbyggnad
Rållia Byggnads AB har genom åren löst mängder av problem för villa- och andra fastighetsägare när det gäller tillbyggnad av uterum, garage/carport, friggebod och altan/veranda.
Renovering
Rållia Byggnads AB utför renoveringsuppdrag för många fastighetsägare, antingen det är villa-, fatsighets-, eller företagskunder som behöver hjälp. Vi har kompetens inom företaget för att ta hand om de flesta uppdrag inom snickeri, isolering, murning, målning, våtrum, kakel/klinker, plåtslageri och även förekommande markarbeten.
Tak
Rållia Byggnads AB utför alla förekommande takarbete. Även snöröjning/skottning.

Specma i Våxtorp

Diverse jobb åt våra kunder


2014 byggde vi vår hittills största hall.
Hallen ligger i Ängelholm och har en storlek på 6500m2.