Bygg ditt drömhus

Bygg ditt drömhus

Rållia Byggnads AB utför nybyggnation, ombyggnad, utbyggnad och renovering med målet att varje byggprojekt skall vara så kostnadseffektivt och tryggt som möjligt. Vi utför badrumsrenovering enligt gällande våtrumskrav på material och tätskikt. Våra hantverkare är dessutom specialister på stensättning, kakel och klinkerarbete. Vi hjälper er med ROT-avdrag. Vad ni än behöver hjälp med, är det självklart att ni ska höra av er till oss.

Björns och Malins hus
Björn Olsson med familj har byggt alldeles egna hus i stadsdelen Kärleken i Halmstad.

Totalentreprenad på ert husbygge

En totalentreprenad av ett byggprojekt är så mycket mer än själva bygget. Det krävs bra kommunikation mellan kunden, byggmästaren och underleverantörerna. Tillsammans med dig som kund sitter vi ner och diskuterar hur just ditt hus ska byggas, renoveras eller byggas ut. Vi tar sedan allt ansvar för kontakterna med exempelvis elektriker, rörmokare, målare, för att säkerställa att bygget genomförs enligt dina önskemål.

Byggprojekt över hela Halland

Vi har vår bas i Laholm men vi tar uppdrag över hela Halland samt i norra Skåne. Under 2020 har vi exempelvis byggt på flera fritidshus i Straninge utanför Falkenberg.

Med vår erfarenhet hjälper vi er att välja material som är både funktionella, snygga och passar er budget. Vi ser till att ni får ut mesta möjliga av ROT-avdraget.

Hur ser ert drömhus ut? Kontakta oss och beskriva era önskemål så tar vi fram en individuell offert till er.

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i era kontaktuppgifter och beskriv kortfattat vad ni behöver hjälp så återkommer vi till er inom 24 timmar.

22222