Industrihallar

Rållia Byggnads AB har lång erfarenhet inom byggnation av industrihallar och lagerhallar. Vi har byggt hallar enda sedan 1980-talet. Vi kan erbjuda er en totalentreprenad för byggandet av hallar för exempelvis industri, logistik, idrott eller handel.

33333

Offert på byggprojekt

Planerar ni för att bygga en ny hall? Fyll i era kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till er så fort som möjligt för att diskutera hur vi kan hjälpa er att bygga er hall.

Duktiga byggentreprenörer

Våra underentreprenörer är duktiga och pålitliga, vilket gör att vi kan presentera en kostnadseffektiv kundanpassad byggnation. Vi har ett väl utvecklat samarbete med våra partners vilket gör att ni som kunder kan känna er trygga med att anlita oss.

E-handelslager i Ängelholm

Vårt hittills största byggprojekt var e-handelsområdet Varalöv i Ängelholm. Hallen är 6500 kvadratmeter stor och byggdes av oss år 2014. Vi är stolta att vi med stor framgång genomfört ett sådant stort och komplicerat projekt.

Samarbete med Lindabhallen

Vi har bra erfarenhet och samarbete med Lindabhall. Lindabhallen har stor flexibilitet. Vi har valt Lindabhallen eftersom den håller hög kvalitet och har egna konstruktörer som ritar hallen enligt ert önskemål.